FOTOGRAFIA DE QUALITAT AMB UN PUNT DE VISTA DIFERENT

tots els serveis oferts es realitzen amb atenció als detalls

Fotografia d’arquitectura

Formes geomètriques, simetries, línies rectes, línies corbes… L’arquitectura ens envolta oferint elements decoratius al paisatge. Estàtica, permet ser fotografiada des de tots els angles, a qualsevol hora.

Fotografia aèria

Els drones ens permeten veure el món des d’un altre punt de vista, un de molt especial. Disposo d’equip i coneixements per realitzar imatges espectaculars i vídeos inèdits.

Fotografia de producte

Destacar les característiques principals d’un producte, oferir totes les vistes necessàries per entendre el seu funcionament o ser fidel als colors reals són algunes de les característiques que trobaràs a les meves fotografies de producte.

Fotografia gastronòmica

Una de les meves passions. Fotografiar receptes fetes amb amor, transmetre olors i sabors a través d’una imatge.

Retoc digital

El retoc digital forma part de la fotografia digital, és indispensable. A vegades és suficient ajustant contrast, saturació o exposició. D’altres cal aplicar coneixements experts en l’ús de programes com Photoshop i eines específiques.

Fotografia d’interiorisme

Fotografia d’espais d’ús públic o privat com clíniques dentals, apartaments, naus industrials, tallers artesanals, etc. El teu espai com mai l’has vist!

Fotografia grupal

Sou un grup de música, una colla castellera, una empresa que vol renovar la seva imatge? Sigueu qui sigueu, si voleu unes fotografies de grup diferents segur que us agradarà el que puc oferir-vos.

Fotografia decorativa

Disposes de parets sense quadres a casa teva? Vols redecorar un espai i vols fer-ho amb imatges potents que vesteixin les parets? Navega per les meves galeries i compra la imatge que més t’agradi. Penja una foto meva a la teva paret!

Fotografia d’esdeveniments

Sopars d’empresa, entregues de premis, presentacions de llibres i fins i tot casaments. En un esdeveniment les coses passen una sola vegada, s’ha d’estar atent a tot per no perdre’s res.

si ta'grada el que veus no ho dubtis, escriu-me i comencem un nou projecte!

CONTACTA'M

l’important no és la càmera, són els ulls, el cap, els sentiments que hi ha rere seu.

Tota la fotografia que realitzo està pensada i dedicada per a complir amb els requisits sol·licitats per cada client. Res em satisfà més que l’aprovació i l’agraïment dels meus clients. M’adapto a cada situació per poder oferir el millor de mi.

Començarem sempre amb una reunió on ens podrem conèixer i intercanviar opinions. M’agrada mantenir el contacte amb el client, mostrant-li com evoluciona el projecte i així poder aplicar el canvis necessaris per a un resultat final 100% al seu gust.

Presto atenció als detalls, a les petits coses que passen desapercebudes però que poden influir alhora d’aconseguir transmetre allò que es vulgui a través d’una fotografia.

Cada projecte és personal, a cada un d’ells bolco tot el meu coneixement i passió. Cada client és únic, cal saber oferir-li el que necessita.